tisdag 11 augusti 2009

3,4,5

Station 3: Kast med enkelmarkering uppåt i kulle, därefter förflyttning av ekipaget ca 5 m åt höger varefter det skickas.
Singel nästan rakt ut, helt rakt hem, 18 p och vi är vidare till station 4.

Tyvärr inga bilder från 4 men efter en flera timmar lång väntan gick 19 ekipage vidare till station 4.
2 enkelmarkeringar över ett ganska högt stengärde. Den första hamnar 3-4 m bakom stengärdet, Singel spikar. Den andra däremot hamnar precis bakom stengärdet, Singel söker och söker och hittar först mig, lite senare dummyn efter många söksignaler. Bara 8 poäng här - men vidare till post 5 i allafall.


Post 5:
2 enkelmarkeringar, Singel markerar skytten intensivt, vi har otur att han inte skjuter åt det hållet dummyn kastas och hon missar markeringen. Jag skickar henne ändå och hoppas på det bästa, men hon är nu ganska blåst och för ovanlighetens skull olydig dessutom och försvinner från rutan. Trevlig domare med glimt i ögat, tack för det! 0 p och FM är slut för vår del.

Vi hamnade till slut på en 15 plats av ca 70 deltagare vilket jag naturligtvis är mycket nöjd med! Det sög lite i magen att se finalen som jag tror Singel hade spikat men så är leken ;o) . Det var superkul att vara med, superkul att starta hund, superkul att träffa vänner och bekanta, SUPERKUL att se hundar JOBBA!!! (till skillnad mot att fjanta runt i en utställningsring).

Tack till Linn & Marcus, Anna-Lena, Håkan & Malin, Ingela, Coatfloatarna, Randi & Sanne och alla andra för en superhelg - let's do it again!!

3 kommentarer:

  1. Hej Karen!

    Selv tak for en super hyggelig weekenden!på Flatmesteskabet!
    Det var super at møde dig igen:-)
    Stort tillykke med Singel flotte 15 plads.Det var en fornøjsel at jer arbejde.

    Mange knus
    Sanne

    SvaraRadera
  2. Hihi. Super Singel slog til igen!! Der er krummer i den der hund, min ven. Nå, men altså her hjemme lader vi som gale til Värmland 2010! Vi er bare SÅ meget klar til kamp. Har vist lige en ting eller to vi skal vise vi kan gøre bedre ;0). Enstemmigt synes vi herhjemme at VP'en til Bedste Singel uanset klasse, skal gå til Team Lisager!! Så FOKUS 2010 og tak for en rigtig dejlig weekend med masser af hund, fjollede grin og herlige minder!
    Kram til nogen, hvis det er at der er nogen...

    SvaraRadera
  3. Tack för en mycket trevlig helg. En 15:e plats med söta Singel var inte illa. Själv tränar vi fotgående och vilt varje dag nu....man får ju ta nya tag inför FM 2010.
    Hoppas vi ses snart.
    Kram Fam Rosvall

    SvaraRadera