tisdag 24 november 2009

Härlig helg!


Lunch utanför under värmelampor, gott!


Anna och Karen kör tonårsvarianten med bus bakom musikanten
Kungliga stallarna
Ungefär 50 i vardera....

Efterlängtat besök av tjejer från RC! Theresia, Anna och Emma (sistnämnde längtade dock inte lika mycket efter mig och stannade hemma, hon sa hon var sjuk). Konceptet med stort K var ankomst fredag till glögg och middag, lördag utflykt till Köpenhamn, söndag promenad på Söderåsen i strålande solsken.
En härlig dag i Köpenhamn, kändes som att vi hann med jättemycket! Glögg, god mat, shopping, lunch ute under värmelampa, tomteparad med shettis, massor av människor, presenter till oss själva, julthe, julkaffe, ost frossa, perfekt parkering med Bilen, lite turisting i Bilen och inte minst ett klappa-drottningens-hästar besök på min gamla arbetsplats Den kongelige Stald État (kungliga hovstallarna). Kul att vara där igen sa jag, vackra vagnar kan man alltid se på och hästarna var superkeliga. Vi konstaterade efteråt att fast hästarna verkligen fick kli med naglar och allt, så varken luktade vi eller var smutsiga av häst efterår - då är dom rena!
Som sagt hem till ost och vin, hemmagjord choklad. Den klassiska tävlingen "vem får in flest vindruvor i munnen" (japp, vuxenpoäng!) avgjordes innan vi softade framför tv'n.

Söndagen i hällregn blev man uttvingad till träning av Singel (tack för hjälpen!), så upp på Söderåsen till närsök, linjetag och prova på dubbelmarkeringar. Träningen gick väl så där, Singel är lite seg efter löp och träningsuppehåll. Därefter rundtur i bilen, vi ville ha fikat hos Lotta på Åsen men det var stängt, så vi åkte till Skäralid och upp på Kopparhatten. Lunchen intogs till slut hos Kalle på Spången till dofterna av deras julbord.
Summa summarum av helgen: Nu är vi laddade inför julen!

Tack tjejer för besöket! Kram

2 kommentarer:

  1. Tack själv :-) Hur trevligt som helst! Men kom vi inte överens om att tävlingsbilderna skulle vara konfidentiella? ;-) Kram, Anna

    SvaraRadera
  2. Längtar visst :-( Men kul att ni hade roligt trots att jag inte var där och bidrog med mina vuxenpoäng ;-)

    SvaraRadera