lördag 2 januari 2010

Dagenefter träning

Vi har ju inte jättemycket snö här i vår del av Skåne, Sverige, Världen så för min del blev jag jätte förtjust när det började snöa just som vi skulle ge oss ut på nyårsdags träning. Ganska svinkallt var det faktiskt, men vi fick till ganska bra träning :o) Full fart på hundarna, hög koncentrationsförmåga - kul! Lira och Singel har olika styrkor och svagheter, så vi ser en liten utmaning i att göra övningar som passar båda. Vi gjorde flera nya saker för dom idag, närsök på väg ut till markering (kommer vi bara att göra en sällan gång då och då för att inte mista den fina fart de har ut till markeringarna), samt markeringar på linje utan referenspunkter, en övning som både Lira och Singel har fått på prov. Bekräftande att se hur båda hundarna snabbt förstod vad det var frågan om! Det var KUL att träna hund! (Singels linjetag förträngdes snabbt)

Linn har blåst ner Lira som har satt sig snabbt och åt rätt håll! Singel tittar beundrande på matte, eller också har hon just fått jäv... mycket skäll.

KilleLilleLulleGulle väntar med tålamod

Singel gör ett av sina snygga upptag....

...och snabbt hem till matte!

Hög intensitet och koncentration av Lira som har grymma upptag! Klicka på bilden, kolla ögonen!
Bra träning - sedan varm chokolade, grymt!

1 kommentar:

  1. Håller med, svinkallt... Avslutningen varm choklad med flödeskum smakade suveränt. Träna mindre fika mera :o) Bah siger den... Ber om ursäkt för min danska...

    Puss

    SvaraRadera