torsdag 21 januari 2010

Färgglatt i vintermörkret


Väldigt roligt med små vänner i trädgården! Just blåmesarna -som jag har lite extra kära-är inte specielt skygga men resten flyger när jag ska fota. Just det, jag kanske inte har något tålamod att sitta och vänta heller ;o)
Hade gärna tagit en bild på en Stor Hackspett jag har i trädgården, så underbar med sin illröda stjärt, men vi har dåligt med tålamod båda två.
Jag njuter ju fortfarande av vädret och blir glad när det snöar eller man vaknar till mer snö! Hundarna är torra och pigga, leker för fulla muggar i snön. Katten likaså. De allra flesta är trötta på snön och kylan nu och längtar till sol och värme, vilket jag förstår. Men jag älskar att följa naturen och är så oerhört glad att vi har fyra årstider, var och en med sin charm. Så när det är vinter, då ska det vara kallt, det ska snöa och naturen ska få ha sin vila. Våren ska börja i mars - men då jä..lar om det snöar!!!

3 kommentarer:

  1. Jeg synes nu det med vinteren har varet længe nok. Naturen må lære at tage en lur når det er lunere... Hvor svært kan det lige være???

    SvaraRadera
  2. Var det biologilärer du var, Randi...?

    SvaraRadera
  3. Nej, Jeg har historie... Biologi var en enkeltstående vikar option. Det bliver vist aldrig mit linjefag nummer 1. ER ikke skide opsat på at fise rundt i gummistøvler og jagte vandkalve i alverdens (eller måske kun lokale) åer og vandløb...

    SvaraRadera