måndag 5 april 2010

Mer träning i regn och gråväder

Därför denna bild i grönt en regnig sommardag 2009, Singel 15 månader
Senaste dagarnas träning har gått bra. Singels dirigeringar är ju inte klockrena precis, men lyckas av och till ;o) Hon markerar bra och gör jättebra sök. Fin fart, snygga upptag, fin fart hem och bra avlämningar.

Det retar mig med dirigeringarna, det är ju mitt fel att hon inte kan bättre. Jävla mög.

Hon är allra allra yngst i öppen klass på söndag. Kommer att använda det som ursäkt till tid och evighet! ;o)

4 kommentarer:

 1. Visst e det gött att ha nåt att skylla på...... ;-) men du, LYCKA TILL går säker hur bra som alldra helst!!!! håller tummar och tår!

  SvaraRadera
 2. Är glad att det inte är hästar hon apporterar...lycka till. Kram sisse

  SvaraRadera
 3. Hej lilla Hjärtat
  Ta det för vad det är, var nöjd med det hon gör som du vet att hon kan och ta till dig det hon inte kan och jobba vidare. Så länge du är medveten om detta och inte pressar henne till något som hon inte kan så är ju heller ingen skada skedd! Ha en underbar resa till Danmark, njut av maten, vinet, ölen, gott sällskap och bra träning (se även provet som en träning) och vet du, med en rejäl portion tur så kan det faktiskt gå vägen...och hittar du nåt tålamod någonstans så skulle jag också behöva en hel del...hi..hi...KRAM & ha det bra och hälsa de andra.

  SvaraRadera
 4. Vad klokt Tina W skrev! Tänk på att våra tjejer är unga och gröna och det blir många nya prov framöver.. Ha det dejligt!! Annica med syrran

  SvaraRadera