torsdag 8 april 2010

Mycke e de i da

Man kan hitta på mycket för att undvika se provsanningen i vitögat, alltså blir det träningledigt idag.
Först måste man ju övervaka staketbygget runt tomten. Det är mycket jobb med att övervaka. Då ingår det även att fixa kaffe, köpekaka och prata. Jag får inte hjälpa till. Undrar varför.

Före och efter. Staket vid parkeringen, trådnät runt resten. Ska sedan röja nedre delen av trädgården och fixa grönsaksland där.
Man måste plantera blommor också för att inte ha tid med att träna. Många blommor måste planteras. Många.

Och pussa på ynglingarna inte minst. 1 hingst och 1 som var hingst tills igår. Morgonen började med att man blev anklagad av grannen för att ha stulit testiklarna. Men det var visst Nalle som hade grävt ner dom till sämre tider. Den som spar han har. Grillade testiklar är faktiskt inte så tokigt. Som fiskrom ungefär. Alla danska veterinärer har ätit minst två. Inte konstigt att man inte är helt normal.

Satte fram nymålat bord och stolar. Från blått till vanilj, det blev bra. Nu ska passande tyg hittas till. Om jag alltså inte får till det jag vill...lammskinn med mjukt krull i ljusgrått... Bäbisar och gamla ska sitta mjukt. Det är en naturlag.

Nu ska bilen packas inför Danmark. Jag kan aldrig begränsa mig, jag kan överleva ett krig i min bil. Det tar TIMMAR att packa och ändå är jag en van resenär. Ingen annan får dessutom plats, lite pinsamt på något vis.

Möts med Ingela och Mekkisen, Linnslusen och Luringen i morgon bitti, färd mot Annika Christiansen för träning och valppussning. Grymt valpsugen är jag, så det blir en tuff dag på alla sätt.

Tack för alla uppmanande tillrop, rapport efter helgen!

3 kommentarer:

 1. Känner igen mig i att inte få hjälpa till vid diverse byggprojekt men vad fint staketet blir! Se till att inte plantera blommor i kruka nära parkeringen bara, iaf inte om Cattis får vägarna förbi ;) Bordet bättre i vitt än i blått, det var länge sedan jag besökte det rosa huset... Nu ska jag också packa, ringer dig troligen om en stund <3
  Ser fram emot en trevlig helg,
  Kramen så länge

  SvaraRadera
 2. Eller så finns det ju fina blomsteramplar man kan ha;lite säkrare;)

  ha en bra helg o lycka till! kram

  SvaraRadera
 3. Stort lycka till i helgen! Blir fint i trädgården! Men, staket runt tomten? Då kan ju Snigeln inte länsa grannskapet på det som katterna lämnar efter sig - är det så snällt?
  A-L :-)

  SvaraRadera