måndag 21 december 2009

Helgen började i...

13 minusgrader när jag åkte hemifrån till sista träningen för året för Björn på Tyderslund. Gud hade dock mercy med oss och värmde upp till -9 när vi skulle sätta igång. Och vilket väder det blev! Solsken, blå himmel och vindstilla, härligt!
Kylan gjorde både att vi inte kunde träna så länge och att vittringen var stort sett obefintlig. Tänk vad vädret kan göra med gamla väl doftande dummies. Vi hann dock med massor med arbete för hundarna, markeringar, linjetag och inte minst staddga. Singelhunden lärde av sin första miss med markeringen i djup snö, kopplade på sin näsa och gjorde därefter ett jättebra arbete, kul!


Jo, paus ska man ha men i skuggan, Björn?


Världens bästa Linslus och Marcus

Antar att vi är Björns älsklings elever?
En superbra träningsgrupp! Eva & Tella, Maria & Hassel
(+ Bailey). Linnslusen & Luringen, Tyders & Lund, Karsten &
Snijgelen. Fattas på bild gör Kerstin & Nisse.

Titta va dom myser om oss på skolavslutningen! Glögg,
pepparkakor och inte minst värme i kropp och själ :o)
Tack snälla Björn för en superkurs! Hos dig finns det alltid goda råd och en positiv inställning. Även om träningen för ens hund inte alltid har gått som man ville, åker man alltid från dig med lusten att träna vidare, vilket för mig är en mycket viktig faktor. Det gäller ju inte liv och död och med dig är det alltid kul att träna hund!
Fortsättning följer! Eller?

1 kommentar:

  1. Vilken fin ryggsäck den där Björn har, skymtar en logga av ett visst företag!!! Verkligen en väldigt trevlig grupp. En fortsättning måste det bli, det får vi se till, du och jag Björns favvisar ;)

    Kramar

    SvaraRadera