måndag 21 december 2009

Söndagsträning i Kållered

Efter en sen natt hos Anna-Lena var vi ju naturligtvis ändå helt skarpa morgonen därpå! Vakna nog att i allafall konstatera att Mekko börjat löpa (Dipper hjälpte oss på traven...)! Så nu blir det Leia och Mekko valpar på nästan samma tid :o)

Det hade lustigt nog inte blivit vår över natten, så väl påklädda tränade vi linjetag och markeringar i knappt ett par timmar, dom vuxna för sig och barnen när det blev deras tur.

Singel och jag hade inte världens bästa dag, suck. Några tycker att man får vad man förtjänar med en dualhund (tydligen en ful hund som inte kan jobba?). Och jag kanske är en dual människa då (inte specielt vacker och vill helst inte jobba!), så på så sätt passar min Singel och jag ju bra i hop, vilken tur! Och mycket kan man säga, men vi är i allafall ganska så snälla. Och omtänksamma. Och ganska glada ändå. Mest Singel men även jag. Och det är ju ändå det som är viktigt tycker jag, att det inte gäller liv och död. När allt kommer till allt så är det andra ju bara en hobby...

Denna söta bild får avsluta helgen i Mölndal! En förälskad Posh uppvaktande sin Singel. Posh ratade två löptikar och höll sig till sitt hjärtas utvalde! Man måste säga att han har sinne för kvalitet den pojken!

Tack Anna-Lena, Ingela, Malin, Håkan och Jennifer för denna härliga helg med er! Ser mycket fram till att vi ses igen i 2010, Gott Nytt År på er!

Kram Karen




4 kommentarer:

  1. Vill bara önska en God Jul och ett Gott Nytt År till er alla i det rosa huset! Passar också på att tacka för en trevlig helg och önska lycka till med 2010. Tyckte visst Singel var duktig, att hon inte kan linjetagen beror nog tyvärr inte på hunden! Hälsningar Ingela med flock

    SvaraRadera
  2. Karen och Singel är BÄST, punkt slut.

    SvaraRadera
  3. Vill också bara önska en GOD JUL & ett GOTT NYTT ÅR.

    SvaraRadera
  4. Stockholmstjejerna (du vet hon som har svårt med skånskt uttal av "gästgivaregård" o Mekkos syrra Stella) vill gärna önska Karen o fyrbenta en riktigt God Jul och ett Gott Nytt hundår!
    må så gott // kram o nospuss fr oss , Karin o Stella

    SvaraRadera