torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År!

Kära vänner, kompisar och bekanta, män och kvinnor, barn, unga, medelålders och gamla!
Tack för året som gick! Tillsammans har vi fått uppleva glädje, överraskningar, nyfikenhet, hjärterum och stjärterum, pirr i magen, skratt, upplevelser, resor, koncentration, avslappning, vänskap och mycket mycket mera av den goda sorten. Tillsammans har vi också upplevt tårar, besvikelser, hårda ord, förväntningar som inte uppfylldes, och sorger över att mista. Vi har upplevt att vara varandra nära i med- och motgång och vi har upplevt vad det är att leva. Vårt år har inte liknat något av de föregående men ändå innehållit precis det samma. Vår erfarenhet har blivit rikare.

I år tänker jag särskilt mycket på vänskaper. Vissa vänskaper sinar ut genom åren och vissa förstärks. Och så var även 2009. Jag tänker också på de nya vänskaper jag fått i år, i och med min flytt till Rosa Huset och i och med mitt hundintresse. Tack alla dem som jag har i mitt hjärta för att ni finns! Men med det kommande nya året är det också dags att sätta punkt slut, säga tack och hej då till ett par personer och ett spöke som finns i mitt sinne. Klart jag vet att man inte ska spara på skit och man behöver inte ha personer i sitt liv som man inte är bra för én, men jag har så svårt att säga farväl. Jag är förlåtande och naiv. Men nu gör jag det till de två idioterna som stör. Hej då!

I dag på nyårsafton tänker jag också särskilt mycket på mina fyrbenta vänner. Tack Kille och Ymsekatten för att ni fortfarande finns hos mig, jag värdesätter varje dag i ert sällskap. Lämna mig inte i 2010, låt oss bli gamla i hop. Tack Singel, min lille hundehvalp för alla goda upplevelser du gett mig sedan du kom in i mitt liv och för att du alltid är så nära. Tack för all kärlek från er alla tre!

Mina nära och kära, två- och fyrbenta! Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och allt det bästa för er i 2010!

Kram Karen

5 kommentarer:

  1. Du är en fantastiskt fotograf.....underbara bilder.

    SvaraRadera
  2. Hejsa i det Rosa Skånehus.

    Tusind tak for alle de dejlige oplevelser du har foræret os alle i 2009. Jeg personligt glæder mig til mange flere i 2010 ;0). Dejligt at se Ymse i fin form og at tøserne er klar til et nytårsknald...

    Vi ses i 2010!

    Knus Randi

    SvaraRadera
  3. Finast, gott nytt år önskar vi Dig och Dina vänner i det rosa huset :o)

    Pussar och Kramar,
    Linn och Marcus

    SvaraRadera
  4. Ha en riktigt GOTT NYTT ÅR som är fyllt med härliga framgångar och hoppas vi syns snart!

    kram
    Charlotte

    P.S ge goa Singel en stor kram från gammelmatte

    SvaraRadera
  5. Önskar dig en god fortsättning! Thomas har helskinnad kommit hem från sin Danmarksresa, synnerligen väl omhändertagen med dansk gemyt ;-) Pingla har fått spruta nummer två så nu planerar vi väl utst/jpr i Danmark längre fram i år??!! Annica med flock

    SvaraRadera